Skip to main content

Νέος αντιπρόεδρος του ΕΕΘ ο Νικολόπουλος της «Αλληλεγγύης»

Όλοι μαζί με προτάσεις, ουσιαστικές παρεμβάσεις και όραμα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, ανέφερε ο επικεφαλής της Αλληλεγγύης Επαγγελματιών.

Για σημαντική επιτυχία της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» στις εκλογές του ΕΕΘ κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού, Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος στο καινούριο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» απέσπασε 31,99%, έναντι 64,89% του συνδυασμού του επανεκλεγέντος προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη.

«Το κλείσιμο της κάλπης μας βρίσκει με αυξημένες αρμοδιότητες. Δώσαμε μάχη απέναντι σε μηχανισμούς ξένους προς τους επαγγελματίες και το Επιμελητήριο, με αποκλεισμό από την προβολή των θέσεών μας και πολλά εμπόδια που συλλογικά κατορθώσαμε να υπερπηδήσουμε. Είμαστε υπερήφανοι για τον δύσκολο και τίμιο αγώνα που δώσαμε. Χάρη στους επαγγελματίες που μας στήριξαν, η Αλληλεγγύη Επαγγελματιών ξεπέρασε το όριο που ορίζεται από το νέο επιμελητηριακό νόμο και κατακτά τη θέση του αντιπροέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΕΘ. Όλοι μαζί με προτάσεις, ουσιαστικές παρεμβάσεις και όραμα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, για να αναδείξουμε το Επιμελητήριο σε πραγματικό μοχλό ανάπτυξης και στήριγμα για όλους τους επαγγελματίες», τόνισε ο επικεφαλής της Αλληλεγγύης Επαγγελματιών, Χρήστος Νικολόπουλος και προσθέτει:

«Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης είτε στήριξαν, είτε όχι την Αλληλεγγύη Επαγγελματιών με την ψήφο τους. Δεσμευόμαστε απέναντι σε όλους ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμά μας. Τονίζουμε πως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα αντιστρέψουμε την απαξίωση του Επιμελητήριου, που φάνηκε από την μείωση κατά 20% της συμμετοχής των ψηφοφόρων στις εκλογές. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το ΕΕΘ».