Skip to main content

Τα ευχαριστήρια της Μαρίας Αμανατίδου στους γιατρούς του Γεννηματάς

Η ευχαριστήρια επιστολή της Μαρίας Αμανατίδου στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ορθοπεδικής κλινικής του ΑΠΘ Γ.Ν, Γιώργος Γεννηματάς.

-Προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ορθοπεδικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γ.Ν. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

-Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στο οποίο νοσηλεύτηκε η μητέρα μου για 10 μέρες.

-Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στο χώρο του Νοσοκομείου, υπάρχουν άνθρωποι που επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος, με άψογη συμπεριφορά και αξιοπρέπεια, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους.

-Ιδιαίτερα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τον ιατρό χειρούργο ορθοπεδικό: ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, τον ιατρο χειρούργο ορθοπεδικό ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥΔΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, την αναισθησιολόγο ιατρό ΜΑΝΔΕΜΛΗ ΑΘΗΝΑ και την ομάδα τους και τον διευθυντή καθηγητή ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΤΖΩΚΟ, για το ενδιαφέρον που επέδειξαν στον άνθρωπο, για την επιστημονική τους επάρκεια, χωρίς ίχνος έπαρσης ή ιδιοτέλειας, για την άμεση ενημέρωση για την κατάσταση της μητέρας μου, ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ, με σεβασμό, απλότητα κι ευγένεια.

Ευχαριστώ επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό, για την αμέριστη συμπαράσταση, την ευγένεια και την υπομονή τους, παρέχοντας την αίσθηση της φροντίδας και της ασφάλειας στους νοσηλευόμενους.

-Σας ευχαριστώ μέσα απ' την ψυχή μου

Με εκτίμηση

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ