Skip to main content

Το μουσικό «ευχαριστώ» των Ποντίων στο προσωπικό του ΑΧΕΠΑ (vid)

Με ποντιακές λύρες, νταούλι, βιολί, ούτι και αλλά μουσικά όργανα τα μέλη ποντιακού συλλόγου ευχαριστούν το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ.

Την απέραντη ευγνωμοσύνη τους για τη μάχη που δίνουν όλοι οι υγειονομικοί υπάλληλοι εδώ και τρεις μήνες απέναντι στον νέο κορωνοϊό εξέφρασαν με μια ιδιαίτερη εκδήλωση σήμερα το πρωί μέλη του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.



Με ποντιακές λύρες, νταούλι, βιολί, ούτι και αλλά μουσικά όργανα τα μέλη του Συλλόγου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης», ερμήνευσαν για περίπου μία ώρα μελωδίες από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία και προσέφεραν ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τιμώντας έτσι τις προσπάθειές τους για το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία.



Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου στήθηκαν για να ακούσουν τα ποντιακά άσματα αρκετοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, που καταχειροκρότησαν το μουσικό εργαστήρι του Συλλόγου.