Skip to main content

Ευχές από τον μητροπολίτη Άνθιμο στον Σάββα Χαλιαμπάλια

«Η εκκλησία αποτελεί πυλώνα της κοινωνίας μας και στέκεται αρωγός στις κοινωνικές προσπάθειες του κράτους και του δήμου», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος

Την ευλογία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Χαλιαμπάλιας ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «γίνεται, μπορούμε» Γιώργου Παγωνούδη, Θεοκλή Αναστασίου και Ανδρέα Τάννου.  

«Η παράταξη μας είναι ανεξάρτητη και κάνει προσπάθεια για την ανάληψη της διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης. Η εκκλησία αποτελεί πυλώνα της κοινωνίας μας και στέκεται αρωγός σε όλες τις κοινωνικές προσπάθειες του κράτους και του δήμου. Παρακολουθώ την προσφορά σας μέσω των συσσιτίων τα οποία θα ενισχύσουμε σε συνεργασία μαζί σας, σε περίπτωση εκλογής, αν θέλει ο Θεός» ανέφερε ο Σάββας Χαλιαμπάλιας και συμπλήρωσε: «Παρακαλώ δώστε μας την ευλογία σας».

«Μετά χαράς! Έχετε τις καλύτερες ευχές μου για ένα καλό αποτέλεσμα και κατά συνέπεια για να φτιάξετε έναν καλό δήμο. Γιατί όταν έρθει το αποτέλεσμα θα αρχίσουν οι ευθύνες.

Εύχομαι σε εσάς ό,τι καλύτερο για προκοπή, δημιουργικότητα και επιτυχία. Η ορθόδοξη πίστη και η αγάπη για την πατρίδα είναι ο καλύτερος συνδυασμός» επισήμανε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.