Skip to main content

Ευχές με πολίτες και καταστηματάρχες αντάλλαξε ο Ορφανός

Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ευχές για το Πάσχα αντάλλαξε με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.
 
Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Εκτός από ευχές άκουσε και τους προβληματισμούς συμπολιτών του για διάφορα ζητήματα που τους ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά τους, όπως την ελλιπή καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και το αίσθημα ανασφάλειας. Αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες που του ζήτησαν μέτρα ενίσχυσης του τουρισμού και τόνωσης της αγοράς, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.


 
«Σήμερα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης και ανάτασης ψυχής. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως ας φωτίσει τις καρδιές μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά», σημείωσε ο κ. Ορφανός.