Skip to main content

ΕΦΕΕΘ: Αίτημα παράτασης δηλώσεων Πόθεν Έσχες έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Τι αναφέρει σε επιστολή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Θεσσαλονίκης.

Επιστολή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης απέστειλε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Θεσσαλονίκης με θέμα «Αίτημα παράτασης δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων».

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Στις 30/6/2017 λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων (Πόθεν Έσχες).

Επειδή τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία που έχουν επιφορτιστεί με την υποβολή των δηλώσεων Πόθεν Έσχες από τους υπόχρεους, την περίοδο αυτή, λόγω υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος Νομικών και Φυσικών Προσώπων, έχουν τεράστιο όγκο εργασίας να διεκπεραιώσουν.

Επειδή η συμπλήρωση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες είναι μία πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία και απαιτούνται πολλά στοιχεία και αρκετός χρόνος.

Επειδή ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος.

Επειδή οι επιπτώσεις μη υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, είναι πολύ αυστηρές κι

Επειδή η απόφασή σας δεν θα έχει δημοσιονομικό κόστος, παρακαλούμε να δώσετε παράταση μέχρι 30/9/2017.