Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΚΑΨΑΣΚΗΣ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ Σπυρίδωνας Καψάσκης - Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ Σπυρίδωνας Καψάσκης την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Ο Σπυρίδωνας Καψάσκης γεννήθηκε το 1935 στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Νομική καθώς επίσης και Πολιτικές και Οικονομικές επιστήμες στο ΑΠΘ. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Θεσσαλονίκη» και «Μακεδονία» από το 1963 μέχρι και το 1991.

Επιπλέον, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ για τρεις θητείες από το 1979 μέχρι το 1985.  Ήταν μέλος του Μικτού Συμβουλίου ως εργασιακός εκπρόσωπος και μέλος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Η κηδεία του Σπυρίδωνα Καψάσκη θα γίνει αύριο, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, στις 11.15 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας (Κηφισιά, Θεσσαλονίκη).

Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το μέλος της, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ