Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ VORIA ΔΗΜ. ΚΑΨΑΛΑΣ

Η Voria.gr αποχαιρετά με θλίψη έναν καλό συνεργάτη, έναν άξιο συνάδελφο και κυρίως έναν άνθρωπο με ήθος, αδιαπραγμάτευτες αρχές και ιδανικά.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 73 ετών ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Voria.gr Δημήτρης Καψάλας, μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει η ταφή στα Κοιμητήρια της Εξοχής.

Ο Δημήτρης Καψάλας είχε πολυετή παρουσία σε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε συγγράψει και βιβλία. Άνθρωπος με ισχυρές ιδέες, ειδικά για την πατρίδα και το ελληνικό έθνος, είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του, δεν μπορούσες να μην αναγνωρίσεις την υψηλή μόρφωση και καλλιέργειά του. Προσωπικός φίλος του αείμνηστου ιδρυτή της Voria.gr  Βαγγέλη Καράογλου, ο Δημήτρης Καψάλας ήταν συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Voria για δέκα περίπου χρόνια, από τα πρώτα βήματά της στο διαδίκτυο. Με τις αναλύσεις του για την ελληνική και διεθνή πολιτική σκηνή ως «Μακεδών» αλλά και τα καυστικά σχόλιά του ως «Καλλισθένης» είχε πιστούς αναγνώστες οι οποίοι τον ακολουθούσαν και σχολίαζαν την αρθρογραφία του όλα αυτά τα χρόνια. Πολλά μάλιστα από τα άρθρα του, ειδικά για το Κυπριακό και το Σκοπιανό, είχαν προκαλέσει αίσθηση και είχαν αναπαραχθεί από σάιτ σε όλη τη χώρα.

Η Voria.gr αποχαιρετά με θλίψη έναν καλό συνεργάτη, έναν άξιο συνάδελφο και κυρίως έναν άνθρωπο με ήθος, αδιαπραγμάτευτες αρχές και ιδανικά.

Καλό ταξίδι Δημήτρη Καψάλα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ