Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Σε ηλικία 62 ετών απεβίωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης - Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε, περίπου στις 20:00 σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή απόψε, περίπου στις 20:00 σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα μετά από το πρόβλημα υγείας στο πάγκρεας.

Ο Κώστας Τσαούσης ήταν δημοσιογράφος με μακρά πορεία σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, sites και8 τηλεοπτικές παραγωγές. Η αρχή έγινε με το περιοδικό του Ρηγα, τον «Θούριο» στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Ακολούθησε η Αυγή ( 1985) και η Καθημερινή (1987) – Την ίδια περίοδο, συνεργάσθηκε με το Κλικ (στα πρώτα 2-3 τεύχη) ενώ ήταν στην αρχική ομάδα του Αθήνα 9,84 ως οικονομικός συντάκτης με 2 εκπομπές (μια καθημερινή και μια εβδομαδιαία). Το ’90 πήγε στο εβδομαδιαίο τότε Βήμα και έμεινε εκεί ( στον ΔΟΛ) για 11 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό πέραν όλων των άλλων ήταν και σύμβουλος έκδοσης στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

Το 2000 συνέπραξε στο εγχείρημα του Eco2day.gr. Απο το 2003 ήταν συνεργάτης της εκδοτικής επιχείρησης «Η Καθημερινη».

Από το 2010 έως το 2019 συνεργάστηκα σε σταθερή βάση με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα sites protothema.gr & newmoney.gr Συμμετείχε στην ομάδα που δούλεψε σε παραγωγές για την Nova και τον Cosmote TV – citylife , startup Ελλάδα .

Τα τελευταία χρόνια έγραφε για τα έντυπα και τα sites της Αλτερ Εγκο – Το Βήμα, Τα Νέα, in.gr.