Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μάκης Ζουγανέλης

Δημιούργησε το Ρεμέτζο στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου το 1967 ένα στέκι το οποίο αποτελούσε τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης.

Έφυγε από τη ζωή, η θρυλική φυσιογνωμία της Μυκόνου, ο Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που δημιούργησε το θρυλικό club Ρεμέτζο από το οποίο πέρασαν πολλές και μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς Jet set.

Δημιούργησε το Ρεμέτζο στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου το 1967 ένα στέκι το οποίο αποτελούσε για τις επόμενες δεκαετίες τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης των επισκεπτών του νησιού των ανέμων.

Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο με την καταπληκτική θέα, απολάμβαναν το ποτό τους μεταξύ των οποίων διάσημοι καλλιτέχνες επιχειρηματίες και και προσωπικότητες όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Όντρεϊ Χέμπορν και πολλοί ακόμη. Όσο για τα θρυλικά πάρτι που φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς στο Ρεμέτζο, άφησαν εποχή. Η σαμπάνια έρεε άφθονη, η χλιδή περίσσευε και το γλέντι κρατούσε μέχρι πρωίας.

Ο Μάκης Ζουγανέλης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό μακριά από το νησί που τόσο αγάπησε.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.