Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΑΝΙΚΑΣ - ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας έφυγε από τη ζωή - Συγκινητικό το τελευταίο αντίο του Κώστα Μακεδόνα αλλά και της Πωλίνας.

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου και είχε στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Τη δυσάρεστη είδηση ανάρτησε στο προφίλ της η τραγουδίστρια Πωλίνα γράφοντας: «Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ.. …καλό ταξίδι αγαπημένε μου τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα ναι πάντα στην καρδιά μου».

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του Κώστα Μακεδόνα στον Νίκο Δανίκα, ο οποίος έγραψε: «Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι «ουσίες κι οινοπνεύματα» που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

O Nίκος Δανίκας ήταν ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Κωνσταντίνου Δανίκα, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται τηλεοπτικά στις Άγριες Μέλισσες, καθώς υποδύεται τον ρόλο του Φανούρη.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ