Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ατματζίδης, «ο πρόεδρος των προέδρων» του Ηρακλή

Ο ίδιος αποτέλεσε εμβληματική μορφή για τον Γηραίο αφιερώνοντας τη ζωή του και είναι ο άνθρωπος που έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Βασίλη Χατζηπαναγή

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Ηρακλή αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Νίκου Ατματζίδη, που διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος των «κυανόλευκων» και υπήρξε από τις πιο εμβληματικές μορφές του συλλόγου. Ο ιστορικός πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα.

Ο ίδιος αποτέλεσε εμβληματική μορφή για τον Γηραίο αφιερώνοντας τη ζωή του και είναι ο άνθρωπος που έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Βασίλη Χατζηπαναγή ντύνοντάς τον στα «κυανόλευκα» στις 22 Νοεμβρίου του 1975.

«Καλό ταξίδι πρόεδρε των προέδρων» αναφέρει μεταξύ άλλων στην= συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Γηραίος, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την προσφορά του στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ...

Ο Γ.Σ. Ηρακλής, το δ.σ., τα Μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλη η φίλαθλη Ελλάδα αποχαιρετούν με οδύνη, αλλά μαζί και αγάπη για όλα όσα προσέφερε, τον Πρόεδρο των Προέδρων, Νίκο Ατματζίδη, που "έφυγε" σήμερα για το τελευταίο ταξίδι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα πρόσφερε στον Ηρακλή, όσα πρέσβευε ως ηθικές αξίες συνάμα με αυτές του Συλλόγου μας, όσα κοινωνούσε απ' άκρη σ' άκρη της χώρας για αυτό που αγαπούσε.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, από την Οικογένεια σου, από όλους μας στον Ηρακλή».