Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά Δ. Παπαδόπουλος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 14.30 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Πέθανε, σε ηλικία 63 ετών, προδομένος από την καρδιά του, ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά και πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Τον θάνατό του γνωστοποίησε η οικογένειά του το πρωί της Παρασκευής. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, στην περιοχή της Σταυρούπολης στις 14.30.

«Σήμερα ο Διαμαντής Παπαδόπουλος ταξιδεύει και ομορφαίνει άλλους τόπους και άλλους ουρανούς! Σήμερα τον αποχαιρετάμε. Όσοι φίλοι/ες θέλετε να παρευρεθείτε στην νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Σταυρούπολη στο τόπο που αγάπησε και φρόντισε στις 14.30! Επιθυμιά της οικογένειας αντί για στέφανα όποιοι/ες το επιθυμούνε μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό της ‘’ΑΡΣΙΣ’’ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων προς όφελος της παιδικής προστασίας!», έγραψαν στο facebook.

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1956 στην Τριανταφυλλιά Σερρών, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης (πέτρινο) και συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 1974. Το 1962, εγκαταστάθηκε στη Σταυρούπολη με την οικογένεια του. Παντρεύτηκε και απέκτησε τρεις κόρες.

Επιθυμία της οικογένειας αντί για στέφανα όποιοι/ες το επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της ''ΑΡΣΙΣ'' Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων προς όφελος της παιδικής προστασίας.

Ο Τραπεζικός λογαριασμός:

IBAN: GR57 0140 7090 7090 0200 2009 353

BIC:CRBAGRAAXXX

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η παράταξη «Ευ Πόλις» εξέφρασαν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του Παρθένα, τα παιδιά Όλγα, Αναστασία, Ιωάννα και τον αδερφό του Θεοχάρη.

«Η οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα σήμερα πενθεί για την απώλεια του Διαμαντή Παπαδόπουλου, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με σημαντικά έργα της περιοχής μας», αναφέρει σε μήνυμά του ο επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» και υποψήψιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην δημάρχου Παύλου Μελά και πρώην δημάρχου Σταυρούπολης.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει και η επικεφαλής της παράταξης «Πόλη Μπροστά - Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» Σίσσυ Φραγκοπούλου.

«Η είδηση του θανάτου του Διαμαντή Παπαδόπουλου σκόρπισε θλίψη και πένθος στον Δήμο Παύλου Μελά και στον κόσμο της αυτοδιοίκησης. Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια κι αφοσίωση τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του αρχικά ως Δήμαρχος Σταυρούπολης και στη συνέχεια ως Δήμαρχος Παύλου Μελά», αναφέρει η Σίσσυ Φραγκοπούλου και προσθέτει: «Με τον Διαμαντή Παπαδόπουλο συναντηθήκαμε το 2010 στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Δήμου Παύλου Μελά, αυτός από τη θέση του Δημάρχου και εγώ από τη θέση της δημοτικής συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης. Προερχόμενοι από τον ίδιο πολιτικό φορέα δώσαμε κοινούς αγώνες για την τοπική αυτοδιοίκηση εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Μοιραστήκαμε το κοινό όνειρο για την συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων για το καλό του τόπου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τα τρία κορίτσια του καθώς και σε όλους τους οικείους του», αναφέρει η κ. Φραγκοπούλου.



Πηγή: https://www.eklogika.gr/page/thessaloniki_paulou_mela/papadopoulos_diamantis-cv