Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «αποδυτηριάκιας» Κώστας Καίσαρης

Η αιχμηρή του πένα αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού αθλητισμού, γράφοντας μια μοναδική ιστορία στον Ελληνικό Τύπο.

Μια εμβληματική μορφή του ελληνικού Τύπου, ο Κώστας Καίσαρης, έφυγε από την ζωή σήμερα το μεσημέρι, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μια μοναδική ιστορία στον ελληνικό Τύπο, με την «αιχμηρή» του πένα να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού αθλητισμού.

Υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο «κυνήγι» της είδησης αλλά παράλληλα είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Ο Κώστας Καίσαρης είχε μια από τις πλέον επιτυχημένες στήλες στον ελληνικό Τύπο τον «αποδυτηριάκια» στην εφημερίδα Φίλαθλος και το όνομα του συνδέθηκε με μια σειρά δημοσιογραφικών επιτυχίων.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Καίσαρης ασχολήθηκε με θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, με τοποθετήσεις και σχόλια που έκαναν την διαφορά, λόγω του μοναδικού ύφους που είχε η γραφή του εκλιπόντος.