Skip to main content

Έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από τη Λιβαδειά ο Άρης (video)

Το γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να φύγουν οι Κίτρινοι χωρίς βαθμούς από την πόλη της Βοιωτίας.

Μια κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 38’ όπου νίκησε στον αέρα τον Μπάσα ήταν αρκετή για να χάσει τρεις βαθμούς στη Βοιωτία ο Άρης και να απολέσει ταυτόχρονα την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις της βαθμολογίας που ισοδυναμούν με ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη σεζόν.

Οι παίκτες του Παντελίδη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Ντιγκινί στο 16’, ωστόσο ο Μπάγιτς απέκρουσε το σουτ του Γάλλου από το ύψος του πέναλτι.

Η ομάδα του Καραγεωργίου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα και να φύγει για την ανάπαυλα προηγούμενη στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κίτρινοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν κάνοντας μερικές αξιόλογες ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Λάρσον στο 58’ που έφυγε λίγο άουτ, το γυριστό σουτ του Ματέο στο 69’ που μπλόκαρε ο Μπάγιτς και την κεφαλιά άουτ του Δεληζήση στο 89’.

Με την ήττα αυτή ο Άρης παραμένει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας κάνοντας ακόμα δυσκολότερο τον στόχο για έξοδο στην Ευρώπη.

Oι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ν. Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμούρης, Αντιλέχου, Ανγκούα, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγιεβιτς, Μαρκόφσκι, Νανγκίς (62΄Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (69΄Μητρόπουλος)

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Μπάσα, Δεληζήσης, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία (82΄Μαρτίνες), Κόρχουτ (46΄Λάρσον), Τόνσο (72΄Διαμαντόπουλος), Ντιγκινί