Skip to main content

Εφημερίδα της Αργεντινής προτείνει τη Θεσσαλονίκη για «αξέχαστες διακοπές»

«Ένας τόπος με αμέρτητα αξιοθέατα» είναι η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Verdad de Junín από την Αργεντινή.

Ως προορισμό για «αξέχαστες διακοπές» παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Verdad de Junín από την Αργεντινή.

Η εφημερίδα που εκδίδεται στο Μπουένος Άιρες, σε ρεπορτάζ για την Ελλάδα και τις τουριστικές περιοχές της, αναφέρει για τη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα ως «ένα τόπο με αμέτρητα αξιοθέατα. Από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείτε να περιηγηθείται είναι ο Λευκός Πύργος, που είναι το πιο συμβολικό μνημείο της μητρόπολης».

Στη συνέχεια παραθέτει στοιχεία από την ιστορία της πολής και της ίδρυσή της, ενώ σημειώνει ότι ένα ακόμη μέρος χαλάρωσης και «γαστρονομικής τέχνης» λόγων των πολλών εστιατορίων που υπάρχουν στην περιοχή είναι η Πλατεία Αριστοτέλους. Παράλληλα προτείνει ως αξιοθέατα που «πρέπει να μπουν στη λίστα της περιήγησης» των τουριστών τη Ροτόντα αλλά και την Αψίδα του Γαλερίου, γνωστή και ως «Καμάρα».

Οι άλλες πόλεις, μέρη και νησιά που προτείνει από την Ελλάδα η εφημέριδα για διακοπές, είναι τα Μετέωρα στη Θεσσαλία, οι Δελφοί, η Ζάκυνθος, η Μήλος, η Μύκονος, η Κρήτη και η Αθήνα.

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα πατώντας εδώ