Skip to main content

Ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας

Η εκδήλωση του EIT Food Hub Greece πραγματοποείται σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης των αγροδιατροφικών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, αναλύει ειδική εκδήλωση του τομέα Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT), σήμερα στις 19.00 στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία και ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης», που διοργανώνεται από το EIT Food Hub Greece, μια υλοποίηση των Industry Disruptors – Game Changers, η κα Lara Rodriguez, Project Manager του EIT Food, θα παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους την κορυφαία πρωτοβουλία καινοτομίας στην Ευρώπη στον τομέα των τροφίμων, καθώς και τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης που προσφέρει.

Το ΕΙΤ Food αποτελεί τον τομέα του κλάδου αγροδιατροφής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας. Έναν οργανισμό ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερους από χίλιους εταίρους, δημιουργώντας έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ εκατοντάδων φορέων, επιχειρήσεων και επενδυτών με στόχο να προωθήσει την καινοτομία, την αύξηση της απασχόλησης και την παροχή ευκαιριών βιώσιμης ανάπτυξης για την Ευρώπη.

Το EIT Food Hub Greece ξεκίνησε τη δράση του στην Ελλάδα το 2018 από τους Industry Disruptors – Game Changers με στόχο να διασυνδέσει αυτήν την πανευρωπαϊκή κοινότητα καινοτομίας και ανάπτυξης με το εγχώριο οικοσύστημα των startups στον τομέα της αγροδιατροφής.