Skip to main content

Εύκολη πληρωμή λογαριασμών και κληρώσεις για πλούσια δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Εύκολη πληρωμή λογαριασμών και κληρώσεις για πλούσια δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ - Συμμετοχή σε εβδομαδιαίες κληρώσεις με κάθε πληρωμή λογαριασμού

Έναν παραπάνω λόγο για να επιλέξουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν όσοι επιθυμούν να πληρώσουν τις οφειλές στην εφορία και τους λογαριασμούς τους, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ουρές και αναμονή.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, η εξόφληση λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας Tora, δίνει, επιπλέον, στον κόσμο την ευκαιρία να διεκδικήσει πλούσια δώρα.

Όπως εξηγεί ο κ. Βαγγέλης Μοδές, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, «με κάθε πληρωμή λογαριασμού, κερδίζεις 1 συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση και διεκδικείς δώρα, όπως iphone, τηλεοράσεις, tablets και δώρο-επιταγές για τα καταστήματα Public. Αρκεί μόνο κάποιος να καταχωρίσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του μετά την εξόφληση του λογαριασμού. Η εβδομαδιαία κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα. Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου και η όγδοη και τελευταία στις 22 Νοεμβρίου».

Πληρωμές φόρων και λογαριασμών σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

Η υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών, που είναι διαθέσιμη σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, έχει «λύσει τα χέρια» σε πολύ κόσμο που θέλει να αποφύγει τις ουρές και τον συνωστισμό. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

«Εκτός από οφειλές στην εφορία, που είναι τώρα επίκαιρες, μέσω της υπηρεσίας Tora εξοφλούνται, επίσης, όλοι οι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού. Συγκεκριμένα, σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου. Έχουμε σταθερό πελατολόγιο με ανθρώπους που εκμεταλλεύονται το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μας. Προσφέρουμε υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Έχουμε πελάτες που θα περάσουν μετά τη δουλειά τους, το απόγευμα, ή ακόμα και το Σάββατο το πρωί», τονίζει ο κ. Μοδές.

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.