Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΕ... ΚΟΡΩΝΟΛΕΣΧΗ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Οι συμμετέχοντες στον παράνομο τζόγο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Γνωστός τραγουδιστής είναι μεταξύ 18 ατόμων που συνελήφθησαν την Παρασκευή, ύστερα από έφοδο της Αστυνομίας σε παράνομη λέσχη στην Κυψέλη να παίζουν τυχερά παιχνίδια, χωρίς, επιπλέον, να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς είχε εγκαταστημένες στην λέσχη τρεις κάμερες εκτός και τρεις εντός, καταγράφοντας τα πάντα.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν:

* 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού φρουτάκια

* 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού ρουλέτα

* 5 παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού φρουτάκια

* ηλεκτρονικός υπολογιστής server

Κατασχέθηκαν 23 σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και 5 κάμερες επιτήρησης χώρων.

Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.

Οι συμμετέχοντες στον παράνομο τζόγο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ ο υπεύθυνος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ