Skip to main content

Εύσημα Ψωμιάδη σε Ζορπίδη για τη στάση του στο ταξίδι Τσίπρα

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Ζορπίδη για την εθνικά υπερήφανη και άτεγκτη στάση του στο επικοινωνιακό ταξίδι του πρωθυπουργού στα Σκόπια.

Με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη και μέλη του ΔΣ συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Δύναμη Πολιτών», ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τη στάση του κ. Ζορπίδη στο ζήτημα που ανέκυψε με το ταξίδι του πρωθυπουργού στα Σκόπια «πατριωτική».

«Θέλω και δημόσια να συγχαρώ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πρόσωπο του κυρίου Ζορπίδη για την εθνικά υπερήφανη και άτεγκτη στάση του στο επικοινωνιακό ταξίδι του κυρίου Τσίπρα στα Σκόπια. Η λάσπη και οι προσβολές δεν αγγίζουν το πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει τα μέγιστα, επί σειρά ετών στην τοπική οικονομία, ενός ανθρώπου με τον οποίο συνεργαστήκαμε αρμονικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και δώσαμε λύσεις στο ακανθώδες θέμα της μεταφοράς μαθητών», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης και συνέχισε: «Ενημέρωσα τον κύριο Πρόεδρο, πως αυτή η εικόνα της πλατείας Αριστοτέλους με τους μουσαφίρηδες του ΣΥΡΙΖΑ να την μετατρέπουν σε άντρο εγκληματικότητας τελειώνουν από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά. Επιπλέον, ανέφερα στον κ. Ζορπίδη πτυχές του προγράμματος μας που φιλοδοξούν να αναγεννήσουν τη Θεσσαλονίκη, όπως την επέκταση της παλιάς παραλίας και τη δημιουργία μαρίνας. Τέλος, τόνισα πως είναι επιβεβλημένο να ανακτήσουν τα Επιμελητήρια το ρόλο τους ως θεσμικοί σύμβουλοι της εκάστοτε Κυβέρνησης, να σταματήσει άμεσα η υποβάθμιση τους», συμπλήρωσε.