Skip to main content

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άγιαξ (φωτο + video)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ υπολογίζει στα πλάνα του τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό Άλβαρες και τους ντε Μπέεκ - Νέρες, παρά τα μετεγγραφικά σενάρια.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε νωρίτερα το απόγευμα η αποστολή του Άγιαξ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού τεχνικού, Έρικ τεν Χαγκ θα ξεκινήσει στις 19:00 ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των νταμπλούχων Ολλανδίας στο «ασπρόμαυρο» γήπεδο.

Υπενθυμίζεται πως την 23άδα του Άγιαξ απαρτίζουν οι: Βαρέλα, Ονανά, Κοτάρσκι, Σουρς, Βέλτμαν, Άλβαρες, Πιέρι, Μαζράουι, Μαγκαλάν, Μπλιντ, Μαρτίνες, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ, Μάρον, Ζιγιέχ, ντε Βιτ, Νέρες, Χούντελαρ, Τάντιτς, Ντόλμπεργκ, Εκέλενκαμπ και Ντεστ.

Σημειώνεται ακόμη πως ο Τεν Χαγκ υπολογίζει στα πλάνα του τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό Έντσον Άλβαρες και τους Φαν ντε Μπέεκ - Νταβίντ Νέρες, παρά τα μετεγγραφικά σενάρια ενώ στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε και ο ανέτοιμος Κικ Πιέρι.

Δείτε παρακάτω τα δύο βίντεο από την αναχώρηση και την άφιξη της αποστολής του Άγιαξ: