Skip to main content

Έφτασε ο Φρίξος στον σταθμό «Καλαμαριά» (φωτο+vid)

Τη διάνοιξη παρακολούθησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, καθώς και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

Στον σταθμό «Καλαμαριά» του μετρό Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο μετροπόντικας Φρίξος, μετά από μικρή καθυστέρηση εξαιτίας προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση, που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους.

Συγκεκριμένα, λόγω των καιρικών συνθηκών έπεσε κολώνα της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ρεύμα την περιοχή, με αποτέλεσμα η διάνοιξη του τελευταίου τοιχίου για να μπει ο μετροπόντικας στον σταθμό να καθυστερήσει.

Τη διάνοιξη παρακολούθησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος έκανε δηλώσεις σχετικά με την πορεία της κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης μαζί με τη διοίκηση της Αττικό Μετρό περίμεναν στο σταθμό Καλαμαριά, προκειμένου να δοθεί από τους τεχνικούς της ΔΕΗ ρεύμα για να μπορέσει να βγεί στον σταθμό ο μετροπόντικας.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός.

Ο Σταθμός «Καλαμαριά» βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πόντου και Μεταμορφώσεως.