Skip to main content

Έφτασε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός - Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ(vid)

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός συναντάται με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και το ΔΣ των Εργαζομένων

της Αρετής Τασούλα και του Βλάση Καμπάνη

Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO έφτασε λίγο μετά τις 10.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο κ. Μητσοτάκης συναντάται με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και το ΔΣ των Εργαζομένων.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε έξω από το κτήριο διοίκησης της Έκθεσης ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας. Από νωρίς περίμεναν στο σημείο, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Σάββας Αναστασιάδης Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης κ.α.

Υπενθυμίζεται πως μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί στα περίπτερα της 84ης Έκθεσης, με τιμώμενη χώρα την Ινδία.