Skip to main content

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Σοάρες μετά τη... χιονο-Οδύσσεια

Η... Οδύσσεια του Φιλίπε Σοάρες ολοκληρώθηκε, καθώς ο Πορτογάλος χαφ αφίχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη μετά τον... εγκλωβισμό του στη χιονόπληκτη Αθήνα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Φιλίπε Σοάρες, αν και καθυστέρησε κατά μία ημέρα λόγω του χιονιά που έπληξε την Αθήνα: η πτήση από τη Λισαβόνα κατάφερε χθες να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος», ωστόσο ήταν αδύνατον να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου παρέμεινε το βράδυ στην Αθήνα και αναχώρησε αρκετές ώρες αργότερα, σήμερα, και συγκεκριμένα με την πρώτη πτήση που δρομολογήθηκε για τη Θεσσαλονίκη και αφίχθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία, μετά από αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία.

Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον περιμένουν, ο Φιλίπε Σοάρες πάτησε Θεσσαλονίκη και, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

«Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι εδώ τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια μεγάλη ημέρα για εμένα,  Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις αναφερόμενος στην ταλαιπωρία και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι εδώ, θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για ότι θέλετε. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστώ».

Πηγή: sdna.gr