Skip to main content

Έφτασε στην Αρμενία η αποστολή της Εθνικής (video)

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του Ζέκα που έμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Με προορισμό το Ερεβάν αναχώρησε σήμερα στις 11:00 το πρωί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της Αρμενίας (19:00) για την 9η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζον Φαν'τ Σιπ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εκτός του Κάρλος Ζέκα που έμεινε εκτός αποστολής τη Δευτέρα καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Μάλιστα στην Εθνική κλήθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός μέσος της Πάντερμπορν Σεμπάστιαν Βασιλειάδης και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στην Αρμενία.

Αναλυτικά, την «γαλανόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Μασούρας.