Skip to main content

Έφτασε στην Αθήνα ο Στέφανος Ντούσκος-Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο (vid)

Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν στον χρυσό ολυμπιονίκη της κωπηλασίας συγγενείς, φίλοι και συναθλητές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στην ελληνική ομάδα της κωπηλασίας που επέστρεψε από το Τόκιο μετά τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με μπροστάρη τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο και τις Χριστίνα Μπούρμπου, Μαρία Κυρίδου που έλαβαν την 5η θέση στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου η ελληνική αποστολή γνώρισε την αποθέωση.

Συγγενείς, φίλοι συναθλητές που ταξίδεψαν ακόμα και από τα Γιάννενα αλλά και η αθλητική ηγεσία με επικεφαλής τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποδέχτηκαν αθλητές και αθλήτριες και φωτογραφήθηκαν με τους Ολυμπιονίκες. Πρώτη που έτρεξε να αγκαλιάσει τον Στέφανο Ντούσκο, να τον φιλήσει και να τον συγχαρεί ήταν η μητέρα του, ενώ λίγο αργότερα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και φίλοι σήκωσαν στα χέρια τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

«Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες. Δουλέψαμε σκληρά και δείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε πάντα ψηλά την ελληνική σημαία», δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας και μοίρασε δεκάδες φωτογραφίες με το χρυσό μετάλλιο.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συνεχάρη τους Ολυμπιονίκης και την ομοσπονδία της κωπηλασίας και υποσχέθηκε πως η κυβέρνηση θα ενισχύσει τον ελληνικό αθλητισμό.