Skip to main content

Έφτασε στην Ολλανδία το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» πέταξε στο Ντίσελντορφ και από εκεί ταξίδεψε οδικώς στο Όστερμπεεκ όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του

Στην Ολλανδία έφτασε σήμερα η αποστολή του ΠΑΟΚ όπου θα παραμείνει έως και τις 17 Ιουλίου πραγματοποιώντας το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» κατέφθασε αεροπορικώς στο Ντίσελντορφ και από εκεί ταξίδεψε οδικώς στην ολλανδική πόλη Όστερμπεεκ όπου θα είναι η βάση του για το επόμενο δεκαήμερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην «ασπρόμαυρη» αποστολή θα ενσωματωθούν και οι Άμρ Ουάρντα - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον δεύτερο να ολοκληρώνει τις διακοπές του και να βρίσκεται καθ’ οδόν για τη χώρα της τουλίπας όπως ενημέρωσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με αναρτήσεις του στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή των Θεσσαλονικέων απαρτίζουν οι: Ρέι, Γλύκος, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μουλέν, Σάχοβ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά και Μυστακίδης.