Skip to main content

Έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Μητσοτάκης - Θα έχει σειρά επαφών στην Πέλλα

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών στον νομό Πέλλας, ενώ το απόγευμα θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών στον νομό Πέλλας, ενώ το απόγευμα θα συμμετάσχει στην τελετή απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας καθώς και τη δημοτική κοινότητα, όπου θα βρεθεί με νεολαίους στον πεζόδρομο.

Στις 11:30 είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί συσκευαστήριο - ψυγείο φρούτων και λαχανικών στο Ριζό Πέλλας.

Στις 12:30, στο Διοικητήριο της Έδεσσας θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή και τους δημάρχους Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο.

Στις 14:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το πάρκο Καταρρακτών.

Στις 18:30 θα έρθει στη Θεσσαλονίκη όπου θα παραστεί στην απονομή του Διεθνούς Βραβείου «Θεοφανώ» στη Ροτόντα στον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ, θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ της ΝΔ όπου φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος και το βράδυ θα παραστεί στο δείπνο στο πλαίσιο της απονομής του βραβείου.

Στην υποδοχή του πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο παρευρέθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θρακής, Σταύρος Καλάφατης.