Skip to main content

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης - Έρχονται εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Η ανανέωση με Βαρέλα, η φόρμουλα απόκτησης του Ολιβέιρα και το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας θα βρεθούν στην ατζέντα του ομογενή επιχειρηματία.

Εξελίξεις σε ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά στον ΠΑΟΚ φέρνει η σημερινή άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σκοπεύει να συνοδεύσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι την Τούμπα τόσο αύριο κατά την αναμέτρηση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος όσο και την Κυριακή στον αγώνα κόντρα στη Λαμία για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ακόμη, ο ομογενής επιχειρηματίας θα επιδιώξει να τελειώσει και επίσημα το ζήτημα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα ενώ υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές. Αναφορικά με τα μετεγγραφικά δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα και για την περίπτωση του -δανεικού από την Πόρτο- Σέρτζιο Ολιβέιρα με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα και μένει να φανεί το πώς θα προσεγγίσουν τους «Δράκους» ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Τέλος στο κάδρο των συζητήσεων θα μπει δεδομένα και το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας που αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.