Skip to main content

Ευθυμίου: Η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια στην παράνομη καύση καλλιεργιών

Επίθεση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το φλέγον θέμα της παράνομης καύσης καλλιεργιών από την πρώην δημοτική σύμβουλο Θεσσαλονίκης.

Επίθεση στην κυβέρνηση για το φλέγον ζήτημα της παράνομης καύσης καλλιεργιών στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης εξαπολύει η πολιτευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης και πρώην δημοτική σύμβουλος, Άννα Ευθυμίου.

«Η πυκνή ομίχλη καπνού θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, οι οποίοι εισπνέουν καθημερινά τα επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό σωματίδια. Επίσης, δυσκολεύει τους οδηγούς και τους κατοίκους της περιοχής, αφού η ορατότητα έχει μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα τη  δημιουργία τροχαίων ατυχημάτων», τονίζει η κ. Ευθυμίου, σημειώνοντας πως «τόσο η τοπική κοινωνία όσο και οι τοπικοί φορείς έχουν γνωστοποιήσει την κατάσταση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο εθελοτυφλεί».

«Για ποσό ακόμα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αδιαφορεί για την ασφάλεια των συμπολιτών μας διακινδυνεύοντας ακόμη και την υγεία τους; Πόσα ακόμη πλήγματα πρέπει να υποστούν οι κάτοικοι της πόλης μας, για να ευαισθητοποιηθεί ο κύριος υπουργός;», διερωτάται η κ. Ευθυμίου.