Skip to main content

Ευθυμίου: Η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να αναβαθμιστεί ο ρόλος της ΕΛΑΣ

Η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί επί της ουσίας ο ρόλος της ΕΛΑΣ, τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου.

Συναντήθηκε με εκπροσώπους του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα «ακανθώδη ζητήματα που δημιουργούν δυσκολίες στην άσκηση του έργου τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Ο μειωμένος αριθμός αστυνομικών, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό, δυσχεραίνουν κατά πολύ το έργο τους, την ώρα που η ασφάλεια αποτελεί ζητούμενο για τους Έλληνες πολίτες».

Η υποψήφια βουλευτής τόνισε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι ένας από τους πυλώνες της δημοκρατίας και επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί επί της ουσίας ο ρόλος της ΕΛΑΣ καθώς «το έγκλημα στις μέρες μας έχει φθάσει σε ακραίες καταστάσεις».

Η κ. Ευθυμίου συνεχάρη τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στην πάταξη της εγκληματικής δράσης «παρά τις ελλείψεις και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν» και εξήρε το έργο τους, συνεχίζει η ενημέρωση.

Η υποψήφια βουλευτής δήλωσε «ότι βρίσκεται στο πλευρό των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι αποτελούν εχέγγυο μιας ευνομούμενης σύγχρονης πολιτείας».