Skip to main content

Ευθυμίου: Ο Άρης έχει ήδη πληρώσει τα χρέη του με υποβιβασμούς

«Ο Άρης είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με μακρόχρονη πορεία και δεν μπορεί να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο», λέει η βουλευτής της ΝΔ.

Πολύ δυσάρεστο γεγονός θεωρεί η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA να επιβάλει ποινή απαγόρευσης εγγραφής νέων παικτών στην ΠΑΕ Άρης.

«Ενώ όλοι επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα και οι αθλητικές ομάδες στις προπονήσεις τους, με την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, η συγκεκριμένη ομάδα ταλαιπωρείται για λάθη του παρελθόντος. Ήδη ο Άρης έχει πληρώσει τα χρέη του με υποβιβασμούς και παίζοντας σε χαμηλές κατηγορίες», αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Ευθυμίου.

«Ο Άρης είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με μακρόχρονη πορεία και δεν μπορεί να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ενταχθεί στο μνημόνιο με τη FIFA είναι δίκαιο και σωστό. Ο Άρης είναι πλέον μία νέα εταιρεία με διαφορετικό ΑΦΜ και δεν πρέπει να αναλάβει τα χρέη της προηγούμενης. Η FIFA, όπως ορίζει το καταστατικό της, οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο κάθε χώρας και να μη λαμβάνει αποφάσεις που έρχονται σε αντίθεση με αυτό. Ως βουλευτής, πρόθεσή μου είναι να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια του Άρη, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, ενεργώντας με γνώμονα το καλό της πόλης μας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα», λέει η βουλευτής της ΝΔ.