Skip to main content

Ευθυμίου: Πολλά τα ερωτηματικά για την έφεση στην υπόθεση του Άρη

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρει σε δήλωσή της ότι με τη συγκεκριμένη ενέργεια πλήττεται η αγωνιστική πορεία της ιστορικής ομάδας του Άρη.

Πυρά κατά της ΕΠΟ εκτοξεύει η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου για την έφεση στο θέμα της ευρωπαϊκής αδειοδότησης του Άρη, που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μια εξέλιξη που «δεν τιμά το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφήνει πολλά ερωτηματικά»

Η δήλωση της Άννας Ευθυμίου:

Μετά το χαστούκι στην υπόθεση Λάσκοφ από το CAS,  για ακόμα μια φορά η ενέργεια της ΕΠΟ δια των αρμοδίων οργάνων της για την άσκηση έφεσης κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, δεν τιμά το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφήνει πολλά ερωτηματικά. Πλήττεται η αγωνιστική πορεία της ιστορικής ομάδας του ΑΡΗ. Το 4-1 των μελών του Πρωτοβάθμιου Οργάνου δεν έπεισε για την ορθότητα της απόφασης; Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι το αίσθημα δικαίου των φιλάθλων των ομάδων θα πρέπει να ικανοποιείται, όταν αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις λογοδοτούν, εφόσον ανατρέπονται από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της UEFA.