Skip to main content

Έγινε... Χόλιγουντ ξανά η Θεσσαλονίκη - Εικόνες από τα γυρίσματα του «The Bricklayer»

Άλλαξε όψη η πλατεία Εμπορίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» που ξεκίνησαν σήμερα.

Διαφορετική όψη έχει από σήμερα το πρωί η περιοχή της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουν ξεκινήσει πλέον τα γυρίσματα της τρίτης Χολιγουντιανής ταινίας που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, το «The Bricklayer».

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα για τα γυρίσματα του χολιγουντιανού θρίλερ

Ήδη από εχθές έκλεισαν αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ενώ σήμερα προστέθηκαν από νέα... μαγαζιά και τραπεζάκια, μέχρι παρά πολλά άλλα αντικείμενα για να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, της οποίας τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν δύο μήνες και να λάβουν χώρα τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Χαλκιδική καθώς και σε άλλα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας.



Το προσωπικό της παραγωγής δουλεύει πυρετωδώς απο εχθές για να ετοιμαστούν γρήγορα τα σκηνικά του «The Bricklayer», στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Άαρον Έκχαρτ και η Νίνα Ντόμπρεβ, ενώ σημειώνεται ότι είναι η πρώτη Χολιγουντιανή ταινία της οποίας η πλοκή θα αφορά τη Θεσσαλονίκη. 

Λιγό πριν τις 8 το πρωί κατέφθασαν στο σημείο και οι κομπάρσοι της ταινίας, ενώ αργότερα αναμένεται να έρθουν στο πλατό και οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: