Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Ο ΧΟΣΝΙ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ

Αιγυπτιακά ΜΜΕ τονίζουν ότι ο 91χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 24 Ιανουαρίου, με την υγεία του να θεωρείται έκτοτε «σταθερή».

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, όπως δηλώνει ο γιος του, Αλαά Μουμπάρακ.

Το θέμα καταγράφει και ο αιγυπτιακός Τύπος. Στα ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο 91χρονος Μουμπάρακ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 24 Ιανουαρίου, με την υγεία του να θεωρείται έκτοτε «σταθερή», χωρίς όμως να δίνονται άλλες λεπτομέρειες από το οικογενειακό περιβάλλον του.

Σε μήνυμά του, όμως, μέσω Twitter, ο γιος του, Αλαά, τονίζει ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ παραμένει ακόμη και σήμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως γράφει η «Αλ Αχράμ», «ο Μουμπάρακ εκδιώχθηκε από μία λαϊκή εξέγερση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011. Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε την Αίγυπτο αυταρχικά από το 1981 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2011».

Χθες, Σάββατο, το Ποινικό Δικαστήριο του Καΐρου απήλλαξε τους γιους του, Αλαά και Γκαμάλ Μουμπάρακ, από τις κατηγορίες τους στην υπόθεση «χειραγώγησης του Χρηματιστηρίου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ