Skip to main content

Εγκαίνια του EVOSMOS HONDOS CENTER

Εγκαινιάστηκε στις 6,00 το απόγευμα το EVOSMOS HONDOS CENTER, το πέμπτο Hondos Center που δημιουργεί ο όμιλος στη Θεσσαλονίκη.
Εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα, το EVOSMOS HONDOS CENTER, το πέμπτο Hondos Center που δημιουργεί ο συγκεκριμένος όμιλος στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του προέδρου κ. Χόντου.

Mε εύκολη πρόσβαση, στη δυτική πλευρά της πόλης, στη συμβολή της Περιφερειακής Οδού με τη Μακρυγιάννη, στο πιο εμπορικό σημείο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της αγοράς, ετοιμάστηκε το νέο κτίριο του ΕVOSMOS Hondos Center. Τέσσερις όροφοι, άνετο εσωτερικό και εξωτερικό parking, περιμένουν το αγοραστικό κοινό της βόρειας Ελλάδας για ένα «ταξίδι» ομορφιάς, γεμάτο  προσφορές και εκπλήξεις.

 Σ’ ένα ακόμη λαμπερό  μοναδικό πολυκατάστημα, όπως επισημαίνει ο όμιλος, που θα εκπλήξει… το κοινό και  θα ικανοποιήσει  όλες του τις ανάγκες, έχει στεγαστεί όλος ο μαγικός κόσμος των αγορών και της αναψυχής.

 Είδη μακιγιάζ και καλλυντικά περιποίησης στις καλύτερες τιμές, όλος ο  κόσμος της μόδας και επιλεγμένα είδη σπιτιού και δώρων, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, θα καλύψουν και τις πιο τρελές απαιτήσεις.

 Στο νέο Hondos Center στον Εύοσμο, σε ειδικό τμήμα για τους μικρούς μπόμπιρες, έχουν προγραμματιστεί γιορτινά happenings για τα παιδιά, με τον Άγιο Βασίλη να τους περιμένει… γεμάτος εκπλήξεις.