Skip to main content

Εγκαίνια του «Φόρουμ για την Ελλάδα»

Την ανάγκη οι πολιτικοί να είναι χρήσιμοι στη χώρα στην κρίσιμη περίοδο που διανύει υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τα εγκαίνια των γραφείων του «Φόρουμ για την Ελλάδα» στη Θεσσαλονίκη.
Την ανάγκη οι πολιτικοί να είναι χρήσιμοι στη χώρα στην κρίσιμη περίοδο που διανύει υπογράμμισε η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τα εγκαίνια των γραφείων του «Φόρουμ για την Ελλάδα» επί της λεωφόρου Νίκης 11 στη Θεσσαλονίκη.

Η κα Μπακογιάννη, αφού εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε ότι στόχος του Φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το χρόνο δημιουργίας νέου κόμματος τόνισε: «Σιγά-σιγά. Αυτή τη στιγμή ο στόχος δεν είναι να δημιουργηθούν κόμματα προσωποπαγή. Αυτό το οποίο σήμερα έχει ο κόσμος ανάγκη είναι να εκφραστεί. Υπάρχουν δημιουργικές δυνάμεις σε αυτή τη χώρα που θέλουν να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις, τις δικές τους γνώμες. Με αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις θέλουμε να επικοινωνήσουμε και είναι παντού», τόνισε.

Παράλληλα, άσκησε έντονη κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με την κυβέρνηση που παλινωδεί και με την αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Σαμαρά που τη μια μειώνει το έλλειμμα σε τρία χρόνια, την άλλη σε δύο και τον άλλο σε ένα χρόνο η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά».

Ακόμη, επισήμανε ότι θα δώσει μάχες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγει η Ελλάδα από την κρίση το γρηγορότερο δυνατό και να χάσουν τα λεφτά τους όσοι έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της.

Ερωτηθείσα σχετικά με τη χθεσινή επιστολή του Κ. Καραμανλή στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου, ανέφερε ότι αυτά που δήλωσε χθες ο κ. Καραμανλής είναι αυτά που είχε πει επανειλημμένα.

Στα εγκαίνια των γραφείων του Φόρουμ βρέθηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην ευρωβουλευτής, Γ. Γκλαδάκης, ο πρώην υφυπουργός Αδάμ Ρεγκούζας, ο πρώην αντιδήμαρχος, Α. Γυφτόπουλος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χ. Κοσκινάς, ο αντινομάρχης και όπως φαίνεται υποψήφιος με τον Γ. Μπουτάρη, Στάθης Αβραμίδης, ο Ισίδωρος Κούβελος, καθώς και πολλά μέλη της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ.