Skip to main content

Εγκαινιάζεται το Carrefour Μαρινόπουλος στο Castle Mall

Μαζί με το super market στο Castle Mall, ξεκινούν λειτουργία το πρατήριο Βενζίνης και το πλυντήριο αυτοκινήτων, που ανήκουν στη διεύθυνση της εταιρίας Carrefour Μαρινόπουλος.

Την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 10.00π.μ. στο χώρο του νέου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου Castle Mall επί της οδού Μακεδονικού αγώνα και Ζάππα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, άλλο ένα κατάστημα Carrefour Μαρινόπουλος, θα βρίσκεται σε λίγες μέρες.. δίπλα στον καταναλωτή της Θεσσαλονίκης!


Μαζί με το super market, ξεκινούν λειτουργία το πρατήριο Βενζίνης και το πλυντήριο αυτοκινήτων, που ανήκουν στη διεύθυνση της εταιρίας Carrefour Μαρινόπουλος.

Το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Castle Mall απευθύνεται σε κοινό 500.000 κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Βάση μελέτης, η επισκεψιμότητα του εμπορικού αγγίζει τις 900.000 ετησίως, κάτι που προκύπτει από έναν συνδυασμό πληθυσμού, τετραγωνικών μέτρων και βιοτικού επιπέδου της περιοχής. Το Castle Mall αποτελείται από 8 ανεξάρτητα κτίρια υψηλής αισθητικής καθώς και από χώρους εστίασης με βασικές άγκυρες έως τώρα την Carrefour Μαρινόπουλος (super market), τη Movie Star (4 κινηματογραφικές αίθουσες) και γνωστό πολυκατάστημα (γυναικεία και ανδρική ένδυση, υπόδηση, παιδικά, casual, είδη σπιτιού και ταξιδιού).


Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 45 καταστήματα με τουλάχιστον 80 ελληνικά και διεθνή επώνυμα brands ρουχισμού, κοσμημάτων, σπιτιού, αλλά κι επιλεγμένες καφετέριες, εστιατόρια και bars που απλώνονται σε 32,5 στρέμματα. Το Castle Mall διαθέτει, επίσης, parking χωρητικότητας 550 θέσεων για τους επισκέπτες του εμπορικού. 

Στόχος της διαχειριστικής εταιρίας είναι να εφαρμόσει ένα δυναμικό, συνεχές κι ενιαίο marketing plan, για να διασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την άμεση επιτυχία του εμπορικού κέντρου, αλλά κυρίως τη βιωσιμότητά του. Το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο «Castle Mall» αποτελεί σημαντική επένδυση, καθώς δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, αναβαθμίζει ιδιαίτερα την περιοχή προσδίδοντας ενδιαφέρον και ζωντάνια και γίνεται πόλος έλξης για την τοπική αγορά της Δυτ.Θεσσαλονίκης, με τα καταστήματά του να είναι ήδη μισθωμένα σε ποσοστό 75%. Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν 1-15 Μαρτίου 2010.