Skip to main content

Εγκανιάστηκε νέο κατάστημα Μασούτη στους Μανιάκους Καστοριάς

Με το νέο κατάστημα στην Καστοριά, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί συνολικά 267 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου το νέο κατάστημα Μασούτης στους Μανιάκους Καστοριάς, Εγνατίας 125.

Το κατάστημα βρίσκεται στη θέση δρόμος Νεστορίου, διαθέτει 1000 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο, 5 ταμεία, απασχολεί 27 άτομα προσωπικό και διαθέτει άνετο πάρκινγκ.

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης. «Πρόκειται για ένα περιβάλλον που προσφέρει νέα εμπειρία αγορών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται, ενώ οι καταναλωτές το αναγνωρίζουν ήδη ως "περιβάλλον Μασούτη"» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Στο νέο κατάστημα Μασούτης στους Μανιάκους Καστοριάς οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο ηλεκτρικές συσκευές και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους mascard με κάθε αγορά άνω των 15€.

«Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Με το νέο κατάστημα στους Μανιάκους Καστοριάς αριθμεί συνολικά 267 σημεία πώλησης» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.