Skip to main content

Η βόλτα Μητσοτάκη στην Αριστοτέλους: Οι selfies και ο...γαλάζιος καφές

Πλήθος κόσμου έσπευσε να χαιρετήσει τον πρωθυπουργό στον περίπατό του στην Αριστοτέλους - Με ποια στελέχη της ΝΔ συναντήθηκε

Εγκάρδια υποδοχή επεφύξαν οι Θεσσαλονικείς στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του περιπάτου που έκανε στην Αριστοτέλους, όπου είχε συνάντηση με γαλάζια στελέχη στο Ολύμπιον.

Δεκάδες πολίτες έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να τον χαιρετήσουν, με τον πρωθυπουργό να είναι σε πολύ καλή διάθεση.



Στη συνέχεια κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί με τον δήμαρχο Αμπελόκηπων Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ την παρέα πλαισίωναν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος και Άννα Ευθύμιου, καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.



Ο κ. Μητσοτάκης είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Λάζαρο Κυρίζογλου ενόψει μάλιστα και τον εκλογών στην ΚΕΔΕ όπου φαίνεται να βρέθηκε η χρυσή τομή και θα υπάρχει τελικά ενιαίο ψηφοδέλτιο με τιν έτερο γαλάζιος μνηστήρα, τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.



Συζητώντας με τα στελέχη της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι συνθήκες ειναι ιδανικές με τον καλό καιρό που επικρατεί.



Στη συνέχεια αφού χαιρέτησε και άλλους πολίτες αποχώρησε με τη συνοδεία του.