Skip to main content

Εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο ο Ζέρβας - Οι επόμενες κινήσεις

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δήλωσε ότι αναμένει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών και των υποψηφιοτήτων Ταχιάου και Νοτοπούλου για τις οριστικές αποφάσεις.

Έπιασε δουλειά από σήμερα στο Δημαρχείο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Ζέρβας θα βρίσκεται στο γραφείο που του παραχώρησε ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, όποτε και αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία του κεντρικού δήμου.

Το διάστημα αυτό θα ενημερωθεί για τα ανοιχτά ζήτημα που αφορούν τον δήμο και θα σχεδιάσει το παζλ που θα συνθέτει την επόμενη διοίκηση.

Αναφορικά με τα σενάρια συνεργασίας ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δήλωσε ότι αναμένει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών για τη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού στη χώρα καθώς και το αποτέλεσμα της υποψηφιότητας δύο εκ των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, του Νίκου Ταχιάου και της Κατερίνας Νοτοπούλου, οι οποίοι είναι υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα.

«Περιμένουμε να δούμε από τη μια πλευρά ποια θα είναι η κατάληξη και ποιες οι δικές τους αποφάσεις. Από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε κάποιες οριστικές αποφάσεις. Στο μυαλό μου όλα αυτά δουλεύονται. Όλα θα δρομολογηθούν την επόμενη εβδομάδα» διαβεβαίωσε ο κ. Ζέρβας.

«Ετοιμάζουμε ένα πακέτο με όλες τις τρέχουσες δουλειές σε όλες τις διευθύνσεις του δήμου. Ποιος είναι ο πολιτικός πολιτικός προιστάμενος σε κάθε διεύθυνση, ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης και τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει για να ολοκληρωθούν αυτές οι εκκρεμότητες. Αυτά ετοιμάζουμε να παραδώσουμε στον Κωνσταντίνο», ανέφερε ο απερχόμενος δήμαρχος.





Στο νέο γραφείο θα βρίσκεται μαζί με τον νέο δήμαρχο ο απερχόμενος δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, ο οποίος, όπως έχει άλλωστε ανακοινώσει ο κ. Ζέρβας, θα αναλάβει χρέη Γενικού Γραμματέα.