Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΚΑΚΗ: «ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, με αιχμές προς όσους αποχώρησαν από τον συνδυασμό.

Μήνυμα αποφασιστικότητας για κάθοδο στις εκλογές, παρά τις αποχωρήσεις από τη βασική του ομάδα, έστειλε το βράδυ της Παρασκευής, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Λεκάκης, έχοντας στο πλευρό του τον Λάζαρο Ζαχαριάδη, άφησε αιχμές για τους άλλοτε στενούς του συνεργάτες, χωρίς να τους κατονομάζει, κατηγορώντας τους ότι δεν άντεξαν τις πιέσεις από κόμματα και μηχανισμούς.

«Τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε πιέσεις από κόμματα, από μηχανισμούς. Εμείς όμως αποφασίσαμε να τραβήξουμε έναν δύσκολο δρόμο. Να ανέβουμε την ανηφόρα και να μην ενδώσουμε στα κομματικά παπαγαλάκια. Αυτές οι πρακτικές ήταν που μας βρήκαν απέναντι και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Και αυτόν τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε» τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτοί που δεν αντέχουν στην ανηφόρα, στο καλό να πάνε και κάποια στιγμή ξανά θα ανταμώσουμε».  

Ο κ. Λεκάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα είναι στο Πρωτοδικείο για την κατάθεση του ψηφοδελτίου. «Την Κυριακή το πρωί θα είμαστε στο Πρωτοδικείο. Ποτέ δεν κάναμε πίσω. Ποτέ δεν διαπραγματευθήκαμε. Μας αγκαλιάζει η κοινωνία και πάνω στην κοινωνία είναι που πατάμε προκειμένου να δείξουμε ότι δεν χρειαζόμαστε κομματικούς σωλήνες» σημείωσε, καταχειροκροτούμενος από τους υποψηφίους του.

Ο ίδιος κάλεσε τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλος να αποδείξουν οτι είναι η καλύτερη ομάδα. «Στις 26 Μαΐου θα χαμογελάμε, θα είμαστε κερδισμένοι από τον πόλεμο γιατί δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Να δείξετε γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα σε όλη την κοινωνία», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, άλλο ένα μέλος της βασικής αρχικής ομάδας του συνδυασμού ο Βλάσης Γιτόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές. Ωστόσο ο κ. Γιτόπουλος ξεκαθάρισε ότι θεωρεί κατάλληλο για δήμαρχος τον Πέτρο Λεκάκη καθώς, όπως υποστήριξε, έχει τα προσόντα και την εμπειρία.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ