Skip to main content

Χωρίς πολιτική παρουσία τα εγκαίνια της ΚΕΕΕ στη ΔΕΘ

Επιστρατεύθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για τα εγκαίνια- Απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ επιμελητηρίων - πολιτείας τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ.

Χωρίς πολιτική παρουσία τελέστηκαν τα εγκαίνια της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλαδος, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
 
Αν και κατά επανάληψη είχε ακουστεί το όνομα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, από τα στόματα εκπροσώπων του επιμελητηριακού κόσμου, για την τέλεση των εγκαινίων, κάτι τέτοιο,τελικά, δεν επαληθεύτηκε.

Μάλιστα η αμηχανία που δεν παρίστατο κάποιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αλλά ούτε και από την τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν τόσο μεγάλη που κλήθηκε να κάνει ένα σύντομο χαιρετισμό ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Ενδεχομένως τα σύννεφα που είχαν εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα στις σχέσεις του προέδρου της ΚΕΕ, Κωνσταντίνου Μίχαλου και της ΝΔ να είχαν ως αποτέλεσμα τη σημερινή απουσία κάποιου εκπροσώπου της κυβέρνησης από τα εγκαίνια, που κατά τα αλλά πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, υπό τους ήχους κερκυραϊκής μπάντας.

Από την πλευρά του ο κ. Μίχαλος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του επιχειρηματικού κόσμου και δη των επιμελητηρίων με την κυβέρνηση. «Ο πρωθυπουργός με τη χθεσινή ομιλία του έθεσε ψηλά τον πήχυ για την επόμενη ημέρα της χώρας, στο πλαίσιο αυτό απαιτείται η συνεργασία όλων μας προς την κατεύθυνση αυτή» ανέφερε ο κ. Μίχαλος.

Η ΚΕΕ συμμετεχει στη φετινή διοργάνωση με 45 επιμελητήρια και 318 επιχειρήσεις στο περίπτερο 2 και 3.