Skip to main content

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά

Εγκαινιάστηκε ο βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά, έργο το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται το 2016 - Πώς διαμορφώθηκε.

Εγκαινιάστηκε σήμερα, 1 Ιουνίου 2021 ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου «πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε το 2016 και το οποίο η νέα διοίκηση του δήμου μας είδε με μεγάλο ενδιαφέρον ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων της. Η διοίκηση μας κατέβαλε κάθε προσπάθεια για την τάχιστη περάτωση του έργου να παράσχει στα παιδιά έναν όμορφο και άρτια εξοπλισμένο χώρο. Για την ολοκλήρωση του έργου κοπίασε προσωπικά ο πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά Κωνσταντίνος Μπίκας. Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στα Λαγυνά αποτελεί έναν χώρο στον οποίο τα παιδιά απολαμβάνουν τη χαρά, το παιχνίδι και τη μάθηση».



Ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης τόνισε: «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που επί των ημερών μου καταφέραμε ένα τόσο σημαντικό έργο όχι μόνο να ολοκληρωθεί αλλά και να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας, λειτουργικότητας και ποιοτικών προδιαγραφών» και πρόσθεσε: «Η νέα δημοτική προσχολική υποδομή στα Λαγυνά προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη φιλοξενία, φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και μέριμνα των παιδιών και παρέχει με το έργο της στους εργαζόμενους γονείς την ανακούφιση που χρειάζονται λόγω των πολλών υποχρεώσεων τους».

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Θεόδωρος Καράογλου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Λαγκαδά, το τοπικό Συμβούλιο των Λαγυνών και φυσικά γονείς και κάτοικοι από την τοπική κοινωνία.