Skip to main content

Παρουσιάστηκε το Toumba Special Edition, τρέλα για Ακπόμ (φωτο + vid)

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ απάντησε αρχικά στις ερωτήσεις των φιλάθλων και μετά υπέγραψε τα αντίτυπα του ξεχωριστού «ασπρόμαυρου» περιοδικού.

Το Toumba Special Edition παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα στα Public επί της οδού Τσιμισκή με επίτιμο καλεσμένο τον Τσούμπα Ακπόμ.

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός του «Δικεφάλου» απάντησε αρχικά στις ερωτήσεις των φιλάθλων της ομάδος ενώ έπειτα φωτογραφήθηκε μαζί τους υπογράφοντας τα αντίτυπα του ξεχωριστού περιοδικού.

Ο στράικερ των «ασπρόμαυρων» μεταξύ άλλων εξήρε το Toumba Magazine υπογραμμίζοντας ότι καταγράφει όλα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν ενώ συμπλήρωσε πως τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον κόσμο να καταλάβει τι πραγματικά γίνεται μέσα στην ομάδα.

Ακόμη σε σχετική ερώτηση για το τι τον οδήγησε ώστε να επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Λονδρέζος παίκτης ανέφερε πως του αρέσουν οι προκλήσεις γιατί είδε τα όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά συμπληρώνοντας πως επιθυμεί να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» για να πετύχει τους στόχους του κατακτώντας το πρωτάθλημα.