Skip to main content

Ριζικά ανακαινισμένο το κατάστημα της Μασούτης στην Αγ. Σοφίας (φωτο)

Το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας, είναι ριζικά ανακαινισμένο, αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα και απασχολεί 28 εργαζόμενους.

Κινήσεις ματ στη σκακιέρα του λιανεμπορίου επιχειρεί η αλυσίδα Μασούτης που σήμερα εγκαινίασε το ριζικά ανακαινισμένο κατάστημα της, στην οδό Αγίας Σοφίας 46.

Πρόκειται για ένα κατάστημα  550 τμ, στην καρδιά της πόλης που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και απασχολεί 28 άτομα. Περιλαμβάνει οπωροπωλείο, κρεοπωλείο, αρτοπωλείο, έτοιμο φαγητό, ενώ διαθέτει τέσσερα ταμεία.



Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λαζαρος Κυρίζογλου. Μάλιστα ο κ. Κυρίζογλου διάβασε και το ευαγγέλιο κατά τη διάρκεια του αγιασμού για το κατάστημα.



Ο κ. Κυρίζογλου εξήρε τη συμβολή της Μασούτης στο επιχειρείν καθώς δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου έσπευσε για να κάνει τις αγορές του στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του σούπερ μάρκετ.



Πρόγραμμμα ανακαινίσεων πανελλαδικά

Η Μασούτης ισχυροποιώντας ολοένα και περισσότερο τη θέση της, το 2019 θα προχωρήσει στην υλοποιήση ενός μεγάλου προγράμματος ανακαινίσεων σε καταστήματα που βρίσκονται πανελλαδικά.  

Η εταιρεία, που απασχολεί πανελλαδικά περισσσότερους από 8.150 εργαζόμενους, περιλαμβάνει για την τρέχουσα χρήση στα σχέδιά της ανάπτυξη όλων των τύπων καταστημάτων, από κατάστημα ευκολίας (convenience store) έως υπεραγορές. Για τη δημιουργία των νέων καταστημάτων οι επενδύσεις  αναμένεται να αγγίζουν τα 25 εκατ. ευρώ, ενώ η εταιρεία επενδύει φέτος και άλλα 80 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση προγράμματος προσφορών και προωθητικών ενεργειών, που αποτελεί τον έτερο πυλώνα της.

Υπενθυμίζεται πως, χθες, η Μασούτης εγκαινίασε ένα νέο, σύγχρονο, κατάστημα στην οδό Δελφών 113.