Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το καινούργιο νηπιαγωγείο στη Νέα Μαγνησία

Εκτός από το 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μαγνησίας, εγκαινιάζεται αύριο το 5ο Νηπιαγωγείο Σίνδου, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μαγνησίας

To 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Μαγνησίας εγκαινίασαν σήμερα ο δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μαγνησίας Σοφία Καραπαύλου.

Παρόντες στα εγκαίνια, ο βουλευτής Θ. Καράογλου, η Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μπισμπινά, οι αντιδήμαρχοι Σ. Παπάς και Δ. Καμανάς, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σίνδου Δ. Γκαμανής, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς και τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου.

Παίρνοντας πρώτη το λόγο, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου Ανθή Νεραντζίδου αναφέρθηκε στη σημασία της καλής λειτουργίας του σχολείου και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τη συνεργασία, ενώ μιλώντας για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κτιρίου έκανε λόγο για σχολείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ο δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με το σύλλογο γονέων του νηπιαγωγείου, ευχαρίστησε τις Υπηρεσίες του Δήμου, τους Αντιδημάρχους αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα για την υποστήριξη που φέρνει θετικά αποτελέσματα. Επίσης, ευχαρίστησε γονείς και εκπαιδευτικούς διότι, όπως είπε, «μόνο μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας». Τέλος, αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή στον τομέα της σχολικής στέγης, καθώς εκτός από το 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μαγνησίας, εγκαινιάζεται αύριο το 5ο Νηπιαγωγείο Σίνδου, ενώ πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μαγνησίας. «Πέρσι δώσαμε σε λειτουργία το 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου στη Νέα Μαγνησία, ενώ το Λύκειο Διαβατών είναι σε πλήρη εξέλιξη, όπως και ο Παιδικός Σταθμός Σίνδου» κατέληξε ο κ. Φωτόπουλος.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος τη Δ.Κ. Ν. Μαγνησίας Σοφία Καραπαύλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Αγγουρά και όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου. Συγκινημένη εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι επί της θητείας της δύο νέα σχολεία κατασκευάστηκαν στη Νέα Μαγνησία ενώ ακολουθεί και ένα τρίτο, το 2ο Δημοτικό.

Τόσο ο βουλευτής κ. Θ. Καράογλου όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μπισμπινά, στο σύντομο χαιρετισμό τους, συνεχάρησαν το Δήμαρχο Ευθ. Φωτόπουλο για την αποτελεσματικότητα της διοίκησης και για το έργο που υλοποιείται στο Δήμο Δέλτα.