Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα, διαθέτει 1000 τ.μ. χώρο πώλησης και αποθήκη, εύκολη πρόσβαση, 4 ταμεία και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό.

Το νέο κατάστημα Μασούτης εγκαινιάστηκε σήμερα στη Λεωφ. Βεΐκου 35 & Υψηλάντου 1, στο Γαλάτσι. Πρόκειται για το δεύτερο αμιγές κατάστημα της βορειοελλαδικής αλυσίδας στην Αττική, καθώς τα υπόλοιπα είναι τα καταστήματα της πρώην Προμηθευτικής.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, διαθέτει 1000 τ.μ. χώρο πώλησης και αποθήκη, εύκολη πρόσβαση, τέσσερα ταμεία και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., market leader του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα, με την επέκταση στην Αττική ενισχύει τη δυναμικότητά της πανελλαδικά, όπου ήδη αποτελούσε μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις. Από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει διανύσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες  Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί περισσότερους 8.100 εργαζόμενους.
 
Τα εγκαίνια ήταν μια μεγάλη γιορτή με πάρα πολύ κόσμο που παρευρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο περιβάλλον και εμπειρία αγορών Μασούτης, που έκλεψε τις εντυπώσεις, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Ζωντανή μουσική, κέφι και πολύ καλή διάθεση από όλους, έδωσαν χαρούμενη νότα στη μέρα κι έκαναν τα εγκαίνια την καλή είδηση της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι καταναλωτές για την κάρτα mas card, την κάρτα πιστότητας Μασούτης με πολλά προνόμια και εκπτώσεις, καθώς και τις πολλές προσφορές από το φυλλάδιο που κυκλοφορεί.


 
Στο νέο κατάστημα, κάθε 1 ώρα ένας τυχερός κερδίζει στο ταμείο (από 9/11 έως 17/11) τα ψώνια του και με τη mas card, συμμετέχει σε μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα και διπλασιάζει τους πόντους της αξίας των συναλλαγών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ