Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Μασούτης στο Παλαιό Φάληρο

Πρόκειται για το πρώτο αμιγές κατάστημα Μασούτης στην Αττική μιας και τα υπόλοιπα είναι τα καταστήματα της πρώην Προμηθευτικής.

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου το νέο κατάστημα Μασούτης στην οδό Αχιλλέως 98 στο Παλαιό Φάληρο. Είναι το πρώτο αμιγές κατάστημα Μασούτης στην Αττική μιας και τα υπόλοιπα είναι τα καταστήματα της πρώην Προμηθευτικής. Με αυτό, τα καταστήματα της εταιρείας στην Αττική και την Άνδρο γίνονται συνολικά 58.

Τα εγκαίνια ήταν μια μεγάλη γιορτή με πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο περιβάλλον και εμπειρία αγορών Μασούτης που έκλεψε τις εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι καταναλωτές για την κάρτα mas card, την κάρτα πιστότητας Μασούτης με πολλά προνόμια και εκπτώσεις, καθώς και τις πολλές προσφορές από το φυλλάδιο που κυκλοφορεί.

Το νέο κατάστημα διαθέτει 400 τ.μ. χώρο πώλησης + 125 τ.μ. αποθήκη σε 1 επίπεδo, 3 ταμεία, απασχολεί 22 άτομα προσωπικό. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, με την επέκταση στην Αττική ενισχύει τη δυναμικότητά της πανελλαδικά όπου ήδη αποτελούσε μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις. Από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει διανύσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 330 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί 8.100 εργαζόμενους.