Skip to main content

DELL Exclusive Store αλά... Αμερική στο Mediterrenean Cosmos

Στη Θεσσαλονίκη και το Mediterrenean Cosmos το δεύτερο κατάστημα της Oktabit στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα της Dell.

Πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα, σήμερα, τα εγκαίνια του Dell Exclusive Store στο Mediterrenean Cosmos, του δεύτερου καταστήματος στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα της Dell.

Στα 107 τμ του μοντέρνου καταστήματος με τον ιδιαίτερο φωτισμό και τη μοντέρνα αισθητική, φιλοξενούνται περίπου 70 - 80 λάπτοπ και άλλες 40 οθόνες. Ανάμεσα τους ήταν και ακυκλοφόρητα μοντέλα, όπως το notebook vostro 10ης γενιάς, το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο OptiPlex και ίσως το πιο εντυπωσιακό το OptiPlex 7070 το οποίο είναι ένας ολόκληρος υπολογιστής συμπυκνωμένος σε ένα μικρό μηχάνημα μόλις μισού κιλού και πλάτους περίπου 9,6 εκατοστών.

Όπως τόνισαν τα αδέλφια Παπαϊωάννου της Oktabit, που είναι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, μετά την επιτυχημένη κίνηση της Αθήνας ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη, σε μια εξίσου δυναμική αγορά που θεωρητικά υπόσχεται τα ίδια αποτελέσματα. «Ουσιαστικά στη Θεσσαλονίκη, βλέπετε αυτό που θέλαμε να κάνουμε στην Αθήνα», σημείωσε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου διεκρινίζοντας ότι στη Θεσσαλονίκη κατάφεραν να βρουν ένα ωραίο και μεγάλο κατάστημα όπου θα εκτίθενται όλα τα προϊόντα Dell. Η επένδυση για το νέο κατάστημα έφτασε το μισό εκατομμύριο και σύμφωνα με τους αδελφούς Παπαϊωάννου, το κατάστημα ακολουθεί τα πρότυπα του καταστήματος στην Αμερική. Κατά τους ίδιους, από την 1η Σεπτεμβρίου οπότε και άνοιξε τις πόρτες του το κατάστημα έχει αρκετή επισκεψιμότητα συμπεριλαμβανομένων και πολλών Βαλκάνιων.